Dentec Sweden AB


VÅRA TJÄNSTER


Hagel på bil - Dörruppslag - Bucklor

PDR - Paintless Dent Removal


Sättet att ta bort bucklor med hög precision bygger på en mycket krävande form av hantverk, som är skonsam för både plåt och lack, både på in- och på utsidan.


Våra tekniker använder sig av specialverktyg för att rikta bucklorna från insidan, oftast utan att behöva demontera interiören. Spackel och lackering finns inte med i processen utan du som kund får behålla din original lack på bilen.

FÖRE

EFTER

Utan omlackering


Vi lagar även hagelskadade bilar och vi samarbetar med dom flesta försäkringsbolagen så hör av er för vår hjälp.


Du får högsta servicenivå och kortast väntetid - bilen repareras medan du väntar! Vi använder nästan inga kemikalier eller maskiner så därför är detta en mycket miljövänligt metod.

Vi lagar bucklan på din bil utan omlackering

Skadorna på bild är i kategorin mellanstor-stor då det är svårt att få med vanliga dörruppslag på bild.

FANTASTISKT RESULTAT


"Professionellt bemötande, fantastiskt resultat efter ett omfattande arbete, det går inte att se några spår efter utfört arbete, det räddade en förmodad hellackering med helt annan kostnad etc.
Mycket nöjd, kan varmt rekommendera deras tjänster" 


- Mats Olov I

(reco.se)

EFTER

FÖRE

PROFFSIGT OCH TREVLIGT


Har just hämtat ut min Prius med ca 400 ”bulor” på, troligtvis efter en nattlig hagelskur. Lysande resultat, fattar inte hur det går till. Men Christian på Dentec fixade det, proffsigt och trevligt bemötande gör kundupplevelsen än bättre.


- Jan Krister A

(reco.se)